Депутат Херсонської облради від «Нашого краю» відвідала військову частину

2 года назад 0

Депутат фракції "Наш край" Херсонської обласної ради, головний лікар Херсонського онкологічного диспансеру Ірина Сокур відвідала військову частину А2407.
"Мала за честь поспілкуватися з нашими військовими та привітати їх напередодні 5-річчя заснування військової частини А2407. Як депутатці обласної ради та медику мені важливо, щоб умови перебування в військових частинах Херсонщини були гідними та відповідали усім вимогам. Тому вважаю своїм громадянським обов'язком підтримувати військових та допомагати їм", — розповіла Ірина Сокур.
У ході спілкування було прийнято рішення організувати проведення медичних обстежень для особового складу військової частини. І, оскільки, зовсім скоро День Збройних Сил України, Ірина Сокур запропонувала колегам по депутатському корпусу долучитися до привітань наших військових посильною підтримкою.
"Повірте, їхня віра в нашу Державу, відданість Народу та непідробний патріотизм варті найкращого!" — зазначила д епутат Херсонської облради від "Нашого краю" Ірина СОКУР.
ХОО ПП НАШ КРАЙ