Депутати Олешківської районної ради прийняли доленоснi рiшення

4 года назад 0

Сьогодні, 4 серпня відбулося пленарне засідання 51 сесії Олешківської районної ради, яке провів голова Павло Потоцький.
У ньому взяли участь депутати районного органу місцевого самоврядування, заступник голови Костянтин Буганов, голова районної державної адміністрації Олександр Дука, начальники управлінь і відділів виконавчої гілки влади, керівник Новокаховської місцевої прокуратури Олександр Король, голови місцевих рад, директори комунальних підприємств та ЗМІ.
Перед початком роботи очільник депутатського корпусу відзначив призерів обласних відбіркових змагань, Чемпіонату України з веслування на байдарках і каное – вихованців та їх тренерів КЗ «Олешківська дитячо-юнацька спортивна школа» Олешківської районної ради Херсонської області.
Серед 22 важливих питань порядку денного, що стосуються життєзабезпечення мешканців Олешківського району, народні обранці розглянули і прийняли найголовніше доленосне рішення – Олешківська спеціальна школа Херсонської обласної ради стала школою Олешківського району, а точніше Олешківським закладом загальної середньої освіти №3 Олешківської районної ради.
Я зазначив голова районної ради Павло Потоцький , завдяки кропіткій праці депутатського корпусу збережено не тільки майновий комплекс школи, а і її спеціалізація — для дітей з особливими потребами! До того ж вона вже з 1 вересня включена до мережі освітянських закладів Олешківського району.
Обговоривши інші питання, депутати внесли зміни до районних програм соціально-економічного розвитку, пожежної безпеки, запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій, соціального захисту населення, охорони здоров’я, розвитку освіти та інших. Одноголосно підтримали проекти рішень стосовно земельних питань, не забули про питання власності. Депутатським корпусом були внесені зміни до районного бюджету – виділені кошти на проходження медогляду працівників закладів освіти районної ради, поточного ремонту Олешківських шкіл №2 і №4, Солонцівської ЗОШ, на допомогу громадянам для лікування рідкісних хвороб тощо.
Підсумовуючи пленарне засідання, голова районної ради Павло Потоцький щиро подякував депутатам за плідну працю, активну життєву позицію, за те, що, незважаючи на літній відпочинок або зайнятість, 21 народний обранець взяв участь у роботі 51 сесії.
За матеріалами Олешківської районної ради