Депутатський корпус Чаплинської селищної ради підтримав звернення «Нашого краю» до Кабміну і Парламенту про належне проходження опалювального сезону

3 года назад 0

На Херсонщині продовжується Всеукраїнська кампанія проти підвищення цін на газ, яку розпочала політична партія «Наш край».
Депутати «Нашого краю» на сесії Чаплинської селищної ради Херсонської області ініціювали звернення до Кабінету Міністрів та Верховної Ради України з вимогою вжити необхідні заходи щодо належного та справедливого для громадян проходження опалювального сезону 2021-2022 рр.
Таку ініціативу підтримали усі фракції Чаплинської ради. Про це повідомив голова фракції «Наш край» Чаплинської селищної ради Олександр Бурейко.
«Питання про опалювальний сезон "Наш край" вносив із голосу. У зверненні, зокрема, йдеться про надання можливості територіальним громадам закуповувати український газ власного видобутку для потреб населення та бюджетних установ за собівартістю +30% рентабельності та без передоплати — для того, щоби громади змогли встановити соціально обґрунтовані тарифи. А також про розширення фінансування програми субсидій за комунальні послуги на 40%, аби отримати державну допомогу змогли усі, хто її потребує.
Ніяких заперечень з боку колег з цього приводу ми не отримали. А розуміючи вкрай гостру ситуацію із тарифами та постачанням газу, а також нагальну необхідність нашої ініціативи, депутатський корпус проголосував за наше звернення» , — поділився Олександр Бурейко.
XOO НAШ KPAЙ