Держслужбовці на Херсонщині плетуть маскувальні сітки

3 месяца назад 0

В рамках акції «Держслужбовець – військовослужбовцю» співробітники Херсонської районної військової адміністрації  передали підрозділу БПЛА 192 БТрО та бійцям КОРД ГУ НП в Херсонській області аксесуари для тактичного взуття та медичні засоби, – повідомляє Херсонська районна військова адміністрація.

Також у Херсонській РД(В)А розповіли про інші види допомоги ЗСУ :

– проводиться збір коштів на закупівлю медичного евакуаційного автомобіля для ЗСУ. За час проведення акції зібрано 21500 гривень. Працівники Херсонської районної державної (військової) адміністрації разом з родинами постійно долучаються до плетіння маскувальних сіток, відправили донати для придбання 10 мобільних комплексів для 11-ої ОБрАА «Херсон» та для придбання зарядних станцій для 67-ої ОМБр.

– Працівники управління гуманітарної політики Херсонської РД(В)А долучились до збору на виносну антену ALIENTECH DEIMOX Signal Booster Range Extender для 193 батальйону 124 ОБТрО (Херсонський напрямок) та організували передачу виготовлених власноруч разом з дітьми оберегів для військових 28-ої окремої механізованої бригади ім. Лицарів зимового походу (Донецький напрямок).