Дерматокосметика з керамідами — ваш ідеальний догляд за шкірою

1 год назад 0

Виникнення проблем зі шкірою – часта ситуація. Можуть спостерігатися лущення епідермісу, сухість, виникнення подразнень та почервонінь. Щоб уникнути всіх цих неприємностей, слід використовувати дерматокосметику з керамідами.

Що таке дерматокосметика з керамідами?

Кераміди для шкіри є дуже важливим компонентом, адже ці ліпіди відповідають і за живлення клітин, і за утворення захисного бар’єра. При дефіциті природних ліпідів для догляду за шкірою слід використовувати засоби з керамідами, наприклад, від CeraVe. Дізнатися детальну інформацію про товари можна на сайті . Міжнародний бренд CeraVe добре знають вже в 30 країнах світу, тепер отримати всі переваги продукції з керамідами можна і в Україні.

Всі переваги дерматокосметики з керамідами

Формула дерматокосметики побудована таким чином, щоб ідеально підходити до чутливої шкіри. Вона не має:

  • запаху (не містить парфумів та парфумованих ароматизаторів);

  • барвників (не містить речовини, що покращують колір продукції);

  • консервантів (не містить консервуючих речовин, що здатні викликати алергію).

Всі засоби CeraVe гіпоалергенні та некомедогенні, вони спеціально розроблені для атопіків та людей із чутливою шкірою.

У складі всіх засобів бренду містяться незамінні кераміди (1, 3, 6-II), вони здатні поповнити дефіцит корисних ліпідів, тож шкіра зможе відновити свої захисні функції. Завдяки захисному бар’єру у верхніх шарах шкіри затримуватиметься достатня кількість вологи.

У складі міститься також багато корисних речовин, що допоможуть уникнути дефіцитів мінералів і вітамінів, забезпечити ліфтинг, омолоджувальний, протизапальний та антибактеріальний ефект. А ось механічних скрабів або ексфоліантів у складі немає, адже абразивні частинки здатні призводити до мікророзривів та пошкодження шкіри. Немає і синтетичних ароматизаторів, що здатні викликати алергічну реакцію.

В асортименті CeraVe можна знайти як креми для зволоження, так і різноманітні засоби для очищення шкіри: гелі, емульсії, міцелярну воду. Є і сироватка з ретинолом, що допоможе вирівняти текстуру шкіри. Ви зможете знайти все необхідне, щоби забезпечити повноцінний догляд за обличчям і тілом.

Дерматокосметика з керамідами забезпечить вам ідеальний догляд за шкірою, щоби не довелося зіткнутися з такими проблемами, як сухість, почервоніння та зневоднення.