«Дія» пропонує здобути нову професію за допомогою освітніх курсів

2 года назад 0

Через повномасштабне вторгнення Росії на нашу землю багато українців втратили роботу або бізнес. “Дія” підготувала добірку освітніх курсів, які стануть в пригоді при пошуку роботи або опануванні нової професії.
Програмування для новачків: https://osvita.diia.gov.ua/courses/programming-for-beginners. Програмувати може кожен! Подивіться курс від Дія.Цифрова освіта та переконайтеся в цьому на власному прикладі.
Цифрова журналістика: https://osvita.diia.gov.ua/courses/digital-journalism. Серіал навчить поєднанню золотих стандартів журналістики, механік щоденної роботи та інструментів, якими найбільше користуються професіонали.
Як стати YouTube-блогером: https://osvita.diia.gov.ua/courses/youtube. Освітній серіал розповість, де шукати ідеї для власних відео, про критерії вдалого відео, авторське право, оформлення YouTube-каналу, оптимізацію відео, аналіз конкурентів, монетизацію каналу.
Сучасне резюме та пошук роботи онлайн: https://osvita.diia.gov.ua/courses/employment. Ви дізнаєтеся, як знайти роботу, правильно підготувати резюме, потрапити на співбесіду, не втратити мотивацію та впевненість в позитивному результаті протягом часом довгих та виснажливих пошуків.
“Якщо ви в безпечному місці та маєте доступ до інтернету — розвивайтеся! Ще подякуєте собі за це після перемоги”, – зауважують у “Дії”