Діти на Херсонщині отримали подарунок від Миколи Дмитрука

3 года назад 0

Подарунок для дітей Новоолександрівського «Артеку Річкового» зробив народний депутат України 7 скликання, депутат Херсонської обласної ради фракції "Наш Край" Микола Дмитрук.
Міжнародний дитячий центр «Артек» України, в якому цілорічно оздоровлюються, найперше діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, цього літа вперше провів еколого-дослідницьку експедицію «Скарби Таврії» у Бериславському районі.
«Райські природні місця Нововорцовщини – ліс, річка, чисте повітря, — ідеальні для оздоровлення та реабілітації. Ще в минулі роки тут розташовувалися заклади, де набиралися сил наші діти.
Тож не випадково планується відкриття філії «Артеку» – «Артек Річковий» на базі Новоолександрівського колишнього гастроентерологічного санаторію та табору ім. Бережного.
Напередодні оздоровчого сезону ми з колегами виділили з обласного бюджету кошти для дітей соціальних категорій та з проблемами здоров’я. Також грошима допоміг і бізнес. 85 путівок для таких діток ми розділили між всіма ОТГ області», — розповів народний депутат України 7 скликання, депутат Херсонської обласної ради фракції "Наш Край" Микола ДМИТРУК.
Київський Артек приїхав з усім своїм інтелектуальним надбанням – тренерами, вихователями та обладнанням, аби час пролетів цікаво і корисно. Є астрономічне приладдя, каяки для річкових походів й багато інших цікавинок, які перетворили життя у таборі на незабутню подорож.
З нагоди відкриття першої зміни Микола Дмитрук, який близько 10 років постійно допомагає нашій громаді, подарував дітям 10 пляжних лежаків. Подарунок не простоює без діла – усім хочеться після активного відпочинку комфортно помліти на південному сонечку.
Каріна БОГРЯНА