Дівчинка з Херсонщини віддала зібрані на велосипед гроші, щоб допомогти жителям деокупованих сіл

2 года назад 0

Софія Радіновська віддала кошти, які збирала на велосипед, на закупівлю продуктів для жителів звільнених сіл Херсонської області і військовослужбовців ЗСУ. Так вирішила дівчинка разом з матусею Надією Радіновською .

Про це депутат Нововоронцовської селищної ради Дмитро Бурлай.

"Хочу сказати про ще одних добрих людей. Особливо приємно, коли ця дитина відмовляється заради своєї мрії — велосипеда, і жертвує збереження на купівлю хліба для населення деокупованих сіл. Це сім'я: Радіновських Надія та Софія, які крім хліба надали ще печиво, сирки, консерви для військових ", — написав Бурлай

Також вже понад 400 хлібин надали Таня Карамушко та магазин «Смачний Маркет», повідомив депутат.

За його словами, продукти доставили до Любимівки та Новоолександрівки. Ще тисячу буханок хліба, які пообіцяли надати підприємці, волонтери розвезуть по селах колишнього Нововоронцовського району. Що відомо

  • Збройні сили України деокупували понад 2 400 квадратних кілометрів на півдні. У Херсонському районі звільнено шість населених пунктів, в Бериславському — 61.
  • Військові РФ обстріляли деокуповані та прифронтові населені пункти Бериславського району. У селах обірвані лінії електропередач, зруйновані будинки та загинули місцеві жителі.