«Фестиваль HIMARS»: ЗСУ не дають спокою окупантам на Херсонщині ні на хвилину

3 недели назад 0

Українські захисники ні на хвилину не дають спокою російським загарбникам на тимчасово окупованій частині Херсонської області. Щодня у путінської армії проходить "Фестиваль HIMARS".
Під час останнього разу локацією, де було вибухово, стала ремонтна база окупантів.  Відповідне відео опублікував журналіст Юрій Бутусов.
Так, "привіти" від ЗСУ загарбникам передавав HIMARS, що відомий своєю точністю та силою удару. Цього разу ця передова система артилерійського озброєння "обрала" Нову Збур'ївку для свого "фестивалю", розігнавши страх та паніку серед окупантів.

    Точний та ефективний удар прийшовся на ремонтну базу, де в той момент перебувала техніка ворога.

    "Населений пункт Нова Збур'ївка, тимчасово окупована частина Херсонської області. Тут HIMARS "фестивалить" на території російської ремонтної бази, де на момент удару знаходилася військова техніка" , — зазначив Бутусов.
    ​Нагадаємо, в ISW повідомили, що збільшення темпів наступальних операцій в Україні, ймовірно, призведе до суттєвого збільшення втрат живої сили та техніки у ворога. Водночас військово-політичне керівництво Росії продовжує приховувати реальні втрати на фронті.​