ФОП-новачок отримав черговий підряд на ремонт укриття в Херсоні на понад 3 мільйони гривень

2 месяца назад 0

Відділ цивільного захисту Херсонської МВА підписав договір з ФОПом Чернобильський Євген Володимирович. Підрядник має виконати ремонтні роботи у одному з найпростіших укриттів. Сума договору складає 3 112 810 гривень.

Про це йдеться в закупівлі на 

Договір між Чернобильським та херсонської МВА було підписано 6 березня поточного року. Підприємець має завершити роботи на об’єкті до 31 травня 2024. Підрядники облаштують стелю та підлогу, прокладуть каналізацію, проведуть електрику.

Для Чернобильського це вже четверте замовлення на ремонт укриття від Херсонської МВА. Євген Чернобильський – із окупованого Мелітополя, де мав фірму «Ем-Сі-Джей» (техоблуговування та ремонт автомобілів), а як фізособа-підприємець займався дослідженнями в галузі природничих наук. Діяльність цього ФОПа вже припинена, натомість Чернобильський вирішив змінити сферу бізнесу і зайнятись будівництвом.  За два тижні до проведення закупівель на ремонт херсонських укриттів у серпні 2023 року він зареєструвався як фізособа-підприємець у Львові.

У договорах на нові ремонти укриттів замовник знову приховав їхні адреси. Дізнатись про адреси укриттів, у яких за гроші платників податків проводяться ремонти, у минулу хвилю закупівель  та   вдалося лише через інформаційний запит до пана Горіна. Ми будемо надсилати запити щоразу, коли чиновники  порушуватимуть закон, приховуючи публічну інформацію, що стосується використання публічних коштів і прав мешканців Херсона на інформацію про місцезнаходження укриттів, як це вимагає