Гауляйтер Сальдо оголосив про проведення пропагандистської конференції «Откривая глаза» у Генічеську

3 месяца назад 0

Гауляйтер Херсонщини та колаборант  Володимир Сальдо оголосив про проведення конференції «Откривая глаза» у  Генічеську.

Про це редакції Район.Генічеськ стало відомо з окупаційних джерел новин.

Захід загарбники присвятили 80-річчю зняття блокади «Ленінграду». За його словами, спікери на конференції розповіли правду про злочини українського неонацизму, які відбулися в Донбасі та Новоросії, а також про поширення націоналістичних ідей серед молоді та важливість відрізняти правду від брехні в сучасному інформаційному світі.

"Я вважаю, що спікери конференції зуміли чітко донести до молоді важливість захисту історичної правди в умовах інформаційної агресії київського режиму та колективного Заходу" , — зазначив Сальдо.
Проте важливо відзначити, що висловлювання Сальдо є пропагандистськими та спрямованими на спробу спотворення фактів та зміну свідомості українського суспільства на окупованих територіях. Сальдо, як колаборант та прислужник окупантів, які вторглися на українську землю, не має жодних  моральних підстав для таких цинічних заяв. Його дії є зрадницькими, а його вислови — спробою виправдати окупаційні дії та переписувати історію.