Голова Херсонської облради Олександр Самойленко: В освіту треба вкладати сьогодні, щоб мати результати завтра

2 года назад 0

Сьогодні, 21 лютого голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко, разом з депутатами облради та представниками облдержадміністрації, взяв участь у відкритті спортивної зали Новорайського опорного закладу повної загальної середньої освіти.
Нову спортивну залу тут створили у рамках програми Кабінету Міністрів України «Спроможна школа для кращих результатів». Вартість – близько 2 млн грн, з яких 10% — співфінансування з бюджету громади.
— Вдячний керівнику громади Олександру Шокурову та директорці школи Ірині Регеді за сучасний погляд, швидкість реагування на нові стандарти та підходи в освіті! А головне наполегливу працю з впровадження проєкту.
Сьогодні можу впевнено сказати, що Новорайська сільська територіальна громада — одна з найсучасніших громад для реалізації проєктів з освіти та розвитку дітей.
Наразі у закладі 33 класи з встановленими смарт-телевізорами, облаштовані комп'ютерні класи з високошвидкісним покриттям Інтернету. Все це для комфортного навчання 259 учнів опорного закладу.
Також для комфортного перебування дітей у школі та забезпечення теплозбереження у 2021 році в опорному закладі проведено заміну вікон і дверей на загальну суму 315 тис.грн.
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" будуються школи, садочки й стадіони, створюються усі необхідні умови для навчання дітей. Адже в освіту треба вкладати сьогодні, щоб мати результати завтра!, наголосив Олександр САМОЙЛЕНКО.