Голова Херсонської облради відзвітував перед депутатами

2 года назад 0

Сьогодні, 18 лютого, у ході чергового засідання сесії, голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко прозвітував перед депутатами за роботу ради за 2021 рік.
За минулий рік головами постійних комісій проведено 121 засідання, де було доручено розгляд 1469 питань, 346 з яких винесено на сесії.Засіданням сесій передували 7 Президій обласної ради, у ході яких розглянуто 338 проєктів рішень, 326 – запропоновано до розгляду на пленарних засіданнях сесій.
За 2021 рік скликано 10 засідань сесій, на яких було ухвалено 401 рішення. Це цей час всі 64 депутата з 7 фракцій обласної ради спільно, єдиною командою ухвалювали необхідні для розвитку області рішення.
— Я вдячний кожному депутату за ініціативність, небайдужість та активність. За усі пропозиції та зауваження. В обговореннях, а часом й напружених дискусіях, але виважено та раціонально приймалися рішення, від яких залежить добробут жителів області.
В основному, минулий рік був періодом напрацювань та вивчення проблемних питань Херсонщини. Завдяки роботі депутатів на своїх округах маємо широке уявлення та всю ситуацію в області.
Вже за таких невеликий проміжок часу нам є чим пишатися. І це лише початок! Працюємо далі!, — наголосив Олександр САМОЙЛЕНКО.
P.S. Детальніше зі звітом можна ознайомитись на сайті облради.