Голова облради привітав виноробів Херсонщини

2 года назад 0

У другу неділю листопада відзначають своє професійне свято виноградарі та винороби.Тож, голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко привітав зі святом виноробів та сомельє Херсонщини та вручив відзнаки.
Так, за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток виноробної галузі Херсонської області, популяризацію високоякісного продукту, сприяння розвитку сільських територій та з нагоди Дня виноградаря і винороба України Почесною грамотою обласної ради нагороджено: Халупенка Дениса Миколайовича – голову фермерського (селянського) господарства «Курінь».
Подяку голови обласної ради отримав колектив виноробів та сомельє «Wine games Kherson»: Ольга Кащенко, Олексій Овчинников, Микола Шаповал, Андрій Барило за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток виноробної галузі Херсонської області, популяризацію високоякісного продукту, сприяння розвитку сільських територій та з нагоди Дня виноградаря і винороба України.
Олександр Самойленко поспілкувалися з виноробами та зазначив: « Обласна рада разом з облдержадміністрацією зацікавлені у створенні нових робочих місць, у підтримці різних проєктів, які направлені на популяризацію місцевого продукту та туризму.
Якщо ви відчуваєте, що ваше виробництво може стати масштабніше й перетворитися на щось більше чекаємо від вас пропозицій. Завжди готові долучитися й співпрацювати».
У своє чергу виноградарі та винороби поділилися власним досвідом виготовлення вина, вирощування сировини та перспективами розвитку свого господарства й виноградарства на Херсонщині в цілому.
Херсонська обласна рада