Головний тренер новокаховського ФК «Енергія» не бачить приводу «посипати голову попелом»

3 года назад 0

Минулої суботи, 1 жовтня, у Харкові новокаховський ФК «Енергія» зіграв в 11 турі Чемпіонату України з футболу (Друга ліга, Б) з командою «Вовчанськ».
Матч закінчився з рахунком 4:0 на користь господарів поля. Але такий результат не говорить про те, що перемога «Вовчанську» дісталася легко – гра була досить напруженою, новокаховчани створювали чимало гольових моментів, у другому таймі переважно контролювали м’яч.

«За якістю гри ми «Вовчанську» у цьому матчі практично не поступалися. Але, ну ось такий результат – цього разу вдача була не на нашому боці. І справа не втому, що грали на виїзді, адже так само у матчах з «Полтавою» і «Кристалом» не на своєму полі «Енергія» перемогла.
Були у нас цього разу кадрові проблеми – гравці з основного складу команди захворіли, а молодь із запасного ще поки не готова їх достойно замінити. Знову ж таки, перший м’яч у наших воротах опинився у результаті пенальті, але з цим 11-метровим є питання – суддівство було дуже лояльним по відношенню до вовчанців, і це помітили не лише ми і не лише у цьому матчі» — прокоментував гру головний тренер ФК «Енергія» Едуард Хавров.
За словами головного тренера новокаховчан, минулий матч – це сумний, але все ж урок, який варто вивчити, а такий рахунок матчу – це не привід впадати в розпач, радше навпаки: «Команда молода… Є проблеми, над якими працюємо, зокрема, над удосконаленням індивідуальної майстерності. А матч з «Вовчанськом» ми вже проаналізували, зробили висновки, немає ні приводу, ні часу посипати голову попелом, готуємося до наступної гри».
Наступна гра — вже післязавтра, 6 жовтня – ФК «Енергія» прийматиме на своєму полі «Нікополь». Щодо прогнозів, то їх немає, каже головний тренер новокаховчан, натомість є впевненість, що команда має перемогти: «Я чекаю від хлопців гарної, якісної гри, ми маємо показати, що рахунок попереднього матчу — це не закономірність, а епізод з якого ми візьмемо користь» , — впевнений тренер Едуард ХАВРОВ.
Олена РЄЗНІЧЕНКО