Гран-прі фестивалю «Україна об’єднує світ» привезли херсонки з JinRoh

7 лет назад 0

І знову Україна об'єднала світ мистецтва — цього року За сприяння Міністерства культури, БФ "УКРАЇНА ОБ'ЄДНУЄ СВІТ" та міської ради Скадовська, де й проходив фестиваль. Цьогоріч він тривав з 1 по 27 червня на базі ДОТ "Веселка" та "Романтик". 

На творчу зміну талантів від 3 до 30 років до закладів відпочинку заїхали діти, підлітки та молодь із Одеси, Миколаєва та Херсона. Коже міг проявити себе в індивідуальних та колективних виступах у таких номінаціях:

Хореографія: народний танець,  класичний танець, сучасна хореографія, стріт-денс, естрадно-спортивна хореографія тощо.

Вокал: естрадний, фольклорний, класичний,

Інструментальний жанр: усі інструменти, окрім фортепіано.
Театральне мистецтво: розмовний жанр, драматичний жанр.

Абсолютну перемогу отримали наші гімнастки, талановита команда вихованців студії Jin Roh. Їх номер, підготований під керівництвом тренера Ірини Бутусової, не залишив байдужим ані зал, ані журі. Отож як наслідок — заслужене гран-прі.

До речі, про склад суддів — журі було поважне та вимогливе.

 

Голова колегії:
Карандєєв Ростислав Володимирович- Заступник Міністра культури України/

Члени колегії:
Тимофєєва Фируза Анатоліївна — заслужений діяч мистецтв України, м.Херсон.
Вероніка Островськая- дворазова Чемпіонка України зі спортивно-бальних танців, тренер хореограф школи танців Чапкіса, солістка балету Національної опери України, м.КИЇВ
Ірина Карась- Солістка оперної студії ім.П.А.Чайковского, Балетмейстер народного-вокального колективу "ЗЕРНЯТКО"
Анна і Марія Опанасюк- заслужені артиски Криму, переможиці телепроекту "ШАНС", переможці Міжнародних конкурсів Італія, Німеччина, Франція,
Люта Лариса Олександрівна — актриса Херсонського музично-драматичного театру ім, М. Куліша
Роман Верімейчік — фронтмен групи Люм'єр, півфіналіст Х- фактора 2.

Щоправда, із перемогою талановитих землячок привітали хіба що у соцмережах. Дивно, але  жодна офіційна інституція міста й області не відгукунался на такий беззаперечний успіх.

Утім, керівник студії Роман Ващенко емоційно подякував юним переможцям і тренерам — упевнені, в студії цю перемогу, хоч і чергову, хоч і одну з багатьох для них, але відзначили гідно:

Приєднуємося до привітань і ми. Дуже хотілося б, щоб нарешті й на рівні органів влади почали помічати тих, хто дійсно прославляє нашу область на Всеукраїнському та Міжнародному рівнях.