Громади півдня  Херсонської області візьмуть участь проєкті «Узбережжя Азовського моря: громадська безпека та соціальна згуртованість в умовах змін»

3 года назад 0

В Генічеській, Новотроїцькій, Присиваській та Чаплинській теріторіальних громадах 19-20 квітня відбулися презентації проєкту «Узбережжя Азовського моря: громадська безпека та соціальна згуртованість в умовах змін».

Проєкт покликаний об’єднати зусилля громадськості, представників місцевих органів державної влади, місцевого самоврядування, а також інших зацікавлених осіб, для виявлення, обговорення, пошуку шляхів вирішення проблем та усунення негативних факторів, що впливають на стан громадської безпеки та соціальної згуртованості в цих громадах у 2021 році.

Про це повідомили Таврійські Вісті

Проєкт «Узбережжя Азовського моря: громадська безпека та соціальна згуртованість в умовах змін» реалізовується Фондом «Об’єднання» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

ГО «АРР ТОТГ» виступила організаційним партнером Фонда «Об’єднання».

В рамках презентації був оголошений план дій по створенню та функціонуванню робочих груп з громадської безпеки та соціальної згуртованості у громадах вздовж узбережжя Азовського моря Херсонської області; анонсовані заходи по підтримці робочих груп з громадської безпеки та соціальної згуртованості у 2021 році: семінари, тренінги, конкурси тощо.


Запрошені експерти :

  • Юрій Антощук, голова Фонду «Об’єднання», координатор проєкту в Херсонській області;
  • Тетяна Сігаєва, заступниця директора ГО «Агенція розвитку Вугледара», спеціалістка з мобілізації громад, координаторка проєкту «Розбудова мережі робочих груп з громадської безпеки та соціальної згуртованості в Донецькій області»;
  • Олексій Скворцов, спеціаліст із соціальної мобілізації Програми ООН із відновлення та розбудови миру та Павло Ярмій) розказали про майбутні профілі громад та плани громадської безпеки та соціальної згуртованості, які будуть розроблятися у громадах у 2021 році, як дієвих механізмів розвитку територій.

Крім того, ГО «АРР ТОТГ» та ГО «Асоціація гостинності Генічеського району» підписали меморандум про партнерство та співробітництво в сфері розвитку туризму на території області.