Харківський національний університет внутрішніх справ проводить набір групи курсантів за спеціальністю «Облік і оподаткування»

3 года назад 0

З квітня 2021 року на базі Харківського національного університету внутрішніх справ запроваджено набір групи курсантів за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» за освітньою кваліфікацією – бакалавр обліку і оподаткування.

Обравши навчання в ХНУВС Ви отримуєте наступні переваги:

— набір здійснюється за державним замовленням;

— форма навчання – очна, стаціонар, курсанти;

— курсанти Університету перебувають на спеціальному обліку та не підлягають призову до збройних сил України;

— курсанти ХНУВС на безоплатній основі, за рахунок коштів державного бюджету, забезпечуються гуртожитком, харчуванням, форменим одягом та грошовим забезпеченням, навчальною базою та доступом до необхідних інформаційних ресурсів;

— після здобуття освітньої кваліфікації бакалавра є можливість продовжити навчання в магістратурі.

За результатами навчання випускники зможуть зайняти посади начальницького складу фінансово-облікових та аудиторських підрозділів Національної поліції, інших структурних підрозділів Міністерства внутрішніх справ за напрямами діяльності пов’язаними з фінансами, обліком та аудитом.

Бажаючим здобути зазначену освіту необхідно заповнити анкету у підрозділі кадрового забезпечення ГУНП в Херсонській області (м. Херсон, вул. Лютеранська, 4).

Абітурієнтам необхідно скласти іспит з фізичної підготовки, а також державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання (далі – ЗНО) з:

1. української мови і літератури (обов’язковий);

2. математики (обов’язковий);

3. на вибір вступника: історія України, іноземна мова, біологія, географія, фізика, хімія (один з зазначеного у п.3 переліку).»