Херсон знову постраждав від удару російських окупаційних військ — деталі

3 месяца назад 0

Олександр Толоконніков. Фото: Facebook
Російські окупанти сьогодні, 4 лютого, знову завдали удару по Херсону. Влучання було зафіксовано в центрі міста. А в Дніпровському районі внаслідок обстрілу сталася пожежа. Про це сьогодні, 4 лютого, в ефірі телеканалу  повідомив голова пресофісу Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Толоконніков.
За його словами, внаслідок обстрілу Херсона було пошкоджено будівлі, люди не постраждали.

“Ще одна пожежа була в селищі Янтарному Білозерської громади, після обстрілу сильно постраждав будинок, було зруйновано газову магістраль. Оперативно приїхали рятувальники та співробітники газової служби для ліквідації наслідків удару”,  — розповів Толоконніков.
Він зауважив, що з Херсонської області триває евакуація населення.

“Ми можемо безплатно евакуювати людей, допомагають благодійні організації. Місцева влада допомагає з оформленням на виплати, з пошуком житла, з першочерговою допомогою. Зараз, на жаль, не надто активно люди евакуюються, тому що ми розуміємо, що в тих самих прибережних зонах залишилися ті, хто точно вже нікуди не поїде”,  — пояснив глава пресофісу.Нагадаємо, на Херсонському напрямку​ Сили оборони продовжують утримувати​ позиції та відбивати штурми російських окупаційних військ.