Херсонці наводять лад у парках і скверах

2 года назад 0

Про суботник на свіжому повітрі у Таврійському мікрорайоні Херсона розказав депутат міської ради Андрій Дмитрієв, який працює разом зі своїми виборцями:
— Хто, якщо не ми? Я вважаю, що цей вислів буде найдоречним для суботника, який відбувся вчора у Таврійському мікрорайоні, а саме у сквері «Каштан – сквер Єднання»!
Спільно із городянами та КП «Парки Херсона» було проведено обрізку дерев, прибрано територію скверу та висаджено нові дерева.
Хочу подякувати всім, хто взяв участь у цьому заході, адже тільки разом ми зможемо відродити наш рідний Херсон та зробити його містом, в якому хочеться жити!
А повноцінний с учасний парк із зонами відпочину, дитячими атракціонами, затишними зеленими алеями, територією для вигулу домашніх тварин – це мрія мабуть кожного мешканця Таврійського мікрорайону.
Саме таким в найближчому майбутньому має стати саме Ландшафтний парк Таврійський, де вчора спільно із мешканцями та КП «Парки Херсона» було висаджено нові дерева, — відзвітутав міський депутат Андрій ДМИТРІЄВ.