Херсонці переймали у Кличко досвід управління

4 года назад 0

У суботу, 3-го жовтня в столиці херсонська команда УДАРу зустрілася з лідером політичної сили – Віталієм Кличком і спільно обговорили бачення розбудови місцевого самоврядування, основні принципи та цілі, з якими партія йде перемагати на місцевих виборах 2020 року.
Віталій Кличко поділився з присутніми успіхами, яких вдалося досягти за роки його керування столицею: “Мені є чим звітувати перед Україною та Києвом. Перше, що я зробив, прийшовши на посаду, – позбувся кнопкодавства. На сьогодні, Київська міська рада – єдиний парламент в країні, де протягом чотирьох років діє лише персональне голосування. Втілити це вдалося завдяки системі Рада-4.
Я вважаю, що голосування за іншу людину – це політична корупція. Взагалі наша команда виступає проти будь-яких проявів корупції, тому в нас є система відкритого бюджету. Кожен киянин, журналіст може побачити, як витрачаються кошти платників податків”.
За час мерства у Києві Віталію Кличку вдалося зробити ключові речі, від яких залежить безпека та комфорт людей в столиці. Також у столиці повністю відсутнє безробіття і найбільша в Україні заробітна плата: “Минулого року в місто приїхало вісім тисяч людей. Чому? Бо є робота. У Києві найкраще медичне обслуговування, освіта та інфраструктура.
Прийде час, і так, як зроблено в Києві, буде зроблено у кожному населеному пункті. Ми розраховуємо на вас, однодумців, на тих людей, які здатні взяти відповідальність на себе і продовжувати цю роботу на місцях”.
Віталій Кличко наголосив, що успіх приходить до тих, хто працює та віддається серцем своїй справі. Тому, незважаючи “на палки в колеса”, команда УДАРу буде продовжувати працювати далі для того, щоб зробити Україну європейською державою.
Цього дня Віталій Кличко особисто вручив кандидатам посвідчення та побажав успіхів і перемоги на місцевих виборах.
Кандидат на посаду міського голови Херсона Сергій Дудка та Віталій Кличко
Кандидат на посаду голови Новомаячківської ОТГ Валентин Кос і Віталій Кличко
Кандидат у депутати Херсонської обласної ради Андрій Гоголев і Віталій Кличко
Перший Регіональний