Херсонців закликають сплатити борги за опалення

3 года назад 0

У Херсонській міській раді, під час засідання комісії з питань житлово-комунального господарства, житлової політики, енергозбереження та благоустрою особливу увагу депутати у ході роботи приділили питанням підготовки міста до опалювального періоду.
“Ми повинні зробити все, аби вчасно подати тепло херсонцям. Заступник міського голови Володимир Пепель запропонував нам кілька варіантів, як це зробити. Але не секрет, що одне із теплогенеруючих підприємств – “Херсонтеплоенерго” – має велику заборгованість. Плюс, близько 160 млн грн складають борги мешканців міста перед підприємством. Тому я прошу херсонців: будь ласка, сплатіть за опалення, адже ці кошти сьогодні дуже важливі”, – зауважив голова постійної комісії Юрій Рожков .

Члени постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, житлової політики, енергозбереження та благоустрою також розглянули на засіданні 38 питань, які пропонуються до порядку денного чергової сесії міської ради.
Зокрема, мова йде про такі проєкти рішень:

  • Про внесення змін до Міської програми «Діти Херсона» на 2021-2025 роки;
  • Про внесення змін до Комплексної міської програми «Здоров’я херсонців» на 2018-2021 роки;
  • Про закріплення на праві господарського відання та зарахування на балансовий облік комунального підприємства «Міське дорожнє управління» Херсонської міської ради технічних засобів регулювання дорожнього руху вулично-дорожньої мережі населених пунктів та ін.

За матеріалами Херсонської міської ради