Херсонців запрошують провести “Вихідний в музеї”

2 года назад 0

19 лютого маленьких і дорослих любителів всього цікавого запрошують провести вихідний в краєзнавчому музеї. Працівники музею підготували насичену програму на будь-який смак. 

На малечу чекає знайомство:
– з давньоримськими імператорами, гладіаторами, роздивимось зменшену копію Колізею, продегустуємо хліб за рецептом з Геркуланума
-з воїнами Країни, де сходить сонце – самураями, поговоримо про їхню історію, познайомимось зі зброєю, вип’ємо зеленого чаю-з велетнями, які населяли нашу планету тоді, коли ще не було людини, роздивимось макети різних динозаврів, виготовимо власного ігуанодонта з фоамірану
– з птахом бакланом, який здивує вас своїми здібностями справжнього рибалки, зберемо цікавий пазл, змайструємо пригощання для цього ласуна.

Дорослі ж зануряться в магію коштовних металів та віишуканих ювелірних виробів від V ст. до н.е. до початку ХХ ст.. Познайомляться з воїнами та історією Близького та Далекого Сходу, роздивляться екзотичну зброю з колекції музею. Поринуть в аромати та смаки античної кухні, де дізнаються про секрети улюблених страв давньоримських кулінарів, побачать вишукані зразки посуду та скуштують ритуальний напій, хліб за відновленим рецептом з Геркуланума та рибну закуску за рецептом самого Апіція.

КОЛИ: 19 лютого з 11 до 18
ДЕ: Соборна, 9
Обов’язковий запис за телефоном: 095 295 93 51
На касі музею можна сплатити онлайн, працює Є-підтримка.