Херсонець невдало «купив» авто через Інтернет

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло  654  заяви і повідомлення, серед яких 132 заяви з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 4 дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких 1 людина загинула та 3 людини отримали травми. За порушення правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 174 адміністративні протоколи, із них 6 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В чергову частину Олешківського відділення поліції  звернулась 39-річна  місцева мешканка. Жінка розповіла, що їй зателефонував невідомий та представився працівником банку. Шахрайським шляхом зловмисник дізнався реквізити банківської картки, після чого з картки зникли гроші в сумі 9900 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В Новокаховський відділ поліції звернувся 56-річний житель області. Чоловік розповів, що перерахував 283000 гривень за авто, яке купував через Інтернет-мережу, але продавець перестав відповідати на дзвінки. За даним фактом проводиться перевірка

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшла заява від 47-річного херсонця. Чоловік розповів, що у маршрутному таксі невідомий викрав у нього мобільний телефон «Xiaomi». За даним фактом проводиться перевірка.

 Відділ комунікації поліції Херсонської області