Херсонка Ніна Буєвич у 2019 році дуже любила Петра Порошенка, а нині співає оди Путіну

4 месяца назад 0

Херсонка  Ніна Буєвич , яка нині проживає в  Анапі (Російська Федерація), палко підтримує російського президента  Владіміра Путіна.  Але так само палко вона підтримувала і П'ятого Президента України  Петра Порошенка.

Палку підтримку Путіна ми побачили у окупаційному медіа.

Ніна Буєвич — так її представили в дописі до відео — натхненно розповідає про те, що тільки з Путіним в Росії все буде добре. «Только с ним мы победим!», — каже Буєвич пропагандистам на одному з пунктів, де збирають підписи на підтримку Путіна. Цікаво, що пропагандисти називають її мешканкою Херсона, хоча нині вона проживає в Анапі. Ніна Буєвич  Фото з окупаційного медіа Приблизно так само палко Ніна Буєвич підтримувала і  Петра Порошенка , коли тодішня перша леді  Марина Порошенко  приїздила до Херсона (2019 рік). Минуло всього неповні п'ять років — і Буєвич вже співає оди Путіну.

Журналісти  віднайшли щонайменше два профілі Ніни Буєвич в Інстаграм: один — періоду, коли вона жила в Херсоні, інший — коли вона вже в Анапі. Жінка ймовірно 1948 року народження (так зазначила вона в іменах акаунтів). Її профілі — це здебільшого її фото та фото різних місць: спочатку в Херсоні, тепер в Анапі. Є також кілька фото з радянськими і російськими наративами. Ялинка в Анапі Ніна Буєвич Вітання на сторінці Ніни Буєвич Вітання на сторінці Ніни Буєвич Ніна Буєвич Вітання на сторінці Ніни Буєвич Ніна Буєвич  
Журналісти  зробили для вас невелике відео метаморфоз херсонки з 2019 до 2024 року.