Херсонка продала квартиру і повісилася

3 года назад 0

Херсонка несподівано продала свою житлову площу за ціною, значно нижчою від ринкової. Через кілька днів жінка вкоротила собі віку.
Мешканка Херсона продала свою квартиру, через кілька днів її виявили повішеною. Передсмертної записки жінка не залишила. Також не були знайдені гроші, отримані після продажу нерухомості, повідомляє Перший регіональний.
Дочка пенсіонерки передбачає, що в смерті її 65-річної матері винні "чорні ріелтори".
Рік тому 65-річна пенсіонерка Лариса Дерендяєва несподівано продала квартиру за смішною ціною на користь дружини ріелтора. Двокімнатна квартира у Таврійському мікрорайоні Херсона вартує не менше 35 тис доларів. Але за договором купівлі-продажу між померлою та ріелтором зазначена вартість в рази нижча ринкової — 20 тис американських доларів.
Про наміри продати квартиру жінка не повідомила ні рідним, ні знайомим. А через декілька днів колишню власницю було знайдено повішеною в тій же квартирі. Дивним фактом є те, що прощальну записку на місці трагедії не знайшли, так само як і грошові від продажу квартири, начебто виданих ріелтором померлій в момент підписання договору.
За словами адвоката постраждалої Михайла Величко, під час досудового слідства була проведена почеркознавча експертиза, яка встановила, що текст договору написаний рукою Дерендяєвої Лариси, але щодо належності підписів під цими документами руці власниці експерт відповісти не зміг.
Донька загиблої розповіла – мати завжди підписувалась дівочим прізвищем. В паспорті розглядаємо: підпис – починається з літери В, а от на договорі дивним чином вона змінюється на Д. Чи могла жінка так перенервувати, щоб поставити неправильний підпис у важливому документі?