Херсонщина попрощається з народним обранцем багатьох скликань

3 года назад 0

Завтра, 23 серпня в Херсоні у храмі Святого Володимира (парк Дубки в районі автовокзалу) з 11:00 до 14:00 відбудеться прощання з народним обранцем – депутатом багатьох кликань Миколою Дмитруком.
Микола Ілліч Дмитрук — відомий український політик, народний депутат України VII скликання, депутат Херсонської обласної ради V, VI та VIII скликань раптово помер 20 серпня 2021 року на 61 році життя.
…На початку цього року, у лютому, Микола Ілліч відзначив свій 60-річний ювілей. Підводив підсумки вже зроблених добрих справ на Херсонщині, будував плани знову балотуватися в народні депутати на довиборах в жовтні. Але доля розпорядилася інакше…
Микола Ілліч Дмитрук народився 23 лютого 1961 року в Бериславі. Освіта вища. В 1983 році закінчив Київський автомобільно-дорожний інститут (зараз — Національний транспортний університет). З вересня 1983 по серпень 1985 року — старший інженер, заступник директора АТП 16562.
В 1985 році стає завідуючим організаційного відділу, а пізніше — першим секретарем Комсомольського (нині Корабельного) районного комітету комсомолу в місті Херсоні.
В 1989 році починає займатися підприємницькою діяльністю. Засновує та стає безпосереднім керівником ООО «ДК Сервіс Буд», «Фінансово-промисловий союз», ЧП «Таврия Благосостояние» и ЧПТФ «Гарант». Микола Ільїч несподівано пішов з життя, за попередньою інформацією – від серцевого нападу, так і не завершивши свої проекти, не зробивши ще багато добрих справ…
Юрій АНІСІМОВ Заслужений журналіст України
Редакція ІА «Херсонці» та автор матеріалу, який особисто знав Миколу Ілліча висловлюють щирі співчуття його родині, друзям, колегам по роботі і всім, хто знав цю неординарну, авторитетну, доброзичливу людину. Пам’ять про нього назавжди залишиться в наших серцях.