Херсонська МВА звітує про підготовку до опалювального сезону

5 месяцев назад 0

"Подача тепла до будинків розглядається нами у комплексі. Цей процес ускладнений відсутністю на деяких об'єктах теплозабезпечення електрики, постійними ворожими обстрілами, наслідком яких є вибиті вікна і двері", — заявив Роман Мрочко.

Ще до початку  опалювального сезону були створені бригади, які забивають вікна і в оселях херсонців, які виїхали. Закривають ОСБ-плитами двері та вікна у під'їздах. Роботи вище шостого поверху проводить бригада промислових альпіністів, з якими Херсонська міська військова адміністрація уклала угоду. На сьогодні вже забито 800 вікон у житлових будинках. Ці роботи проводяться на безоплатній основі. Заявки на них можна подати до районних у місті Херсоні рад.

Про це повідомив Роман Мрочко в Telegram.

У Херсоні, Степанівці та Наддніпрянському централізоване опалення мають отримувати 1 149 житлових будинків і закладів охорони.
На сьогодні тепло подали у 748 будинків, це більше 65% від необхідного.

На мережах виникають аварії. Одразу після запуску теплотраси порвало у 37 місцях. 14 — у зоні відповідальності "Херсонтеплоенерго", 23 — Херсонської ТЕЦ.

На зараз у 137 будинках тривають ремонтні роботи, 46 з них обслуговує КП "Херсонтеплоенерго", 91 — Херсонська ТЕЦ. Тепловики обіцяють їх завершити до 28-30 листопада.