Херсонська ОВА продовжила заборону продажу алкогольних напоїв у частині населених пунктів області

5 месяцев назад 0

Рада оборони Херсонщини ухвалила рішення щодо продовження дії заборони на продаж алкогольних напоїв в частині населених пунктів області. Про це заявив голова ОВА Олександр Прокудін. 

За його словами, заборона продажу алкоголю в населених пунктах прифронтових громад, за даними правоохоронців та військових, зменшила кількість нещасних випадків та скоєння злочинів у стані сп'яніння на третину. 

"Вони (поліція та військові) попросили про продовження дії обмеження. Крім цього, правоохоронцями буде посилено перевірки на блокпостах щодо виявлення фактів незаконного перевезення алкоголя, а також точок продажу", — зазначив Прокудін. 

Нагадаємо, що рішення про заборону продажу алкогольних напоїв ухвалила Рада оборони Херсонщини у листопаді цього року. Обмеження діють  в Станіславській, Білозерській, Херсонській, Чорнобаївській, Музиківській, Дарʼївській, Тягинській, Бериславській, Борозенській, Милівській, Новоолександрівській громадах, а також селах Новомиколаївка, Черешневе, Костирка, Нововознесенське, Добрянка Високопільської громади та Трифонівка, Нововасилівка Великоолександрівської громади. Заборона продажу алкоголю не поширюється на Херсон, Зеленівку, Степанівку та Чорнобаївку.