Херсонські аграрії допомагають людям

2 года назад 0

У скуртні для Батьківщини часи аграрії Херсонщини допомагають людям вижити:
Підприємство ТОВ «Долинское»: в такий скрутний час для нашої країни, для наших жителів, та коли відсутня реалізація молока, має можливість безкоштовно його видавати.
Тому прохання до вас, вистроїти чітку та контрольовану логістику: організувати транспорт для забору молока в господарстві та роздачі місцевим жителям.Бережіть один одного! Миру нашій країні, миру кожному з нас, — повідомляє Агропродукт Лтд
ДПДГ «Асканійське»: Свіже молоко просто роздають селянам задарма, хто скільки схоче. Першого дня бойових дій спільними зусиллями місцеві випили два молоковози, другого подужали тільки півтора…
Ми під окупацією, але вона не вічна – рано чи пізно загарбники підуть. А от селянська праця якраз вічна!
ДП "ДГ Інституту рису НААН" буде безкоштовно видавати молоко населенню на центральній площі міста Скадовська. Молоко наливається у будь яку тару до 5 літрів на особу. Тару мати при собі. Перекажіть усім, хто має потребу.
ФГ Аделаїда: Розуміємо, що у магазинах нічого немає, тому починаємо переходити на самозабезпечення. Разом з сільським головою і депутатами склали списки малозабезпечених.
Запускаємо стару олійницю і млин. Все населення буде з хлібом, олією та картоплею. Слава Україні! Піклуємось один про одного!