Херсонські дорожники працюють на межі можливостей

2 года назад 0

Вже другу добу працівники КП «Міське дорожнє управління» розчищають від снігу та посипаєють спеціальною сумішшю херсонські дороги.
Так, за минулу добу дорожники розчистили від снігу та посипали піщано-сольовою сумішшю основні магістралі, небезпечні спуски та підйоми. До роботи задіяли 6 піскорозкидувачів та 2 навантажувача, використали 349 тонн піску та 52 тонни чистої солі. Наразі почали роботу з обробки сумішшю другорядних доріг міста.
"Суміш з піску і солі забезпечує швидке танення снігу. Отже, якщо ви не бачили посипаної дороги, але при цьому нема ожеледиці – це означає, що на дорозі попрацювали фахівці КП «Міське дорожнє управління». Робота проводилася при складних погодних умовах – працювали навіть вночі, забезпечуючи містянам комфортне пересування.
Але, на жаль, техніки призначеної для прибирання снігу в Херсонській МТГ недостатньо. Через що, за ініціативи міського голови Ігоря Колихаева та депутатів міськради, розроблено план закупівель техніки для міста з метою оновлення комунального автопарку", – звітує радник міського голови В’ячеслав Білковський.
Він зазначає, що проблеми на дорогах міста здебільшого виникають і через те, що деякі водії не встигли змінити літню гуму на зимову. Враховуючи зазначене, неможливо уникнути дрібних ДТП та заторів.
Херсонська міська рада дякує мешканцям громади за розуміння та звертається до водіїв з проханням подбати про зимову гуму, адже це забезпечить безпечне пересування в ожеледицю.
Крім цього, херсонські дорожники просять з розумінням ставитися до роботи комунальної техніки на дорогах, пропускаючи її. Фахівці КП «Міське дорожнє управління» працюють на межі своїх можливостей, дбаючи про вашу безпеку.
За матеріалами пресслужби Херсонської міської ради