Херсонські лікарні працюють.

2 года назад 0

Херсонські лікарні працюють, повідомляє пресслужба мерії Херсона.

7 березня лікарі поліклініки № 2 працювали на базі поліклінік №№2 і 3 та амбулаторії. Надавалась ургентна допомога по всіх профілях та планова, у тому числі онлайн. Виписувалися рецептурні лікарські засоби.

У поліклініці № 1, крім ургентної допомоги, робили перев'язки, ставили крапельниці та проводили вакцинацію від Ковід-19.
Поліклініка № 3. консультації онлайн, виходили за викликами додому за місцем проживання пацієнтів.

У дитячих поліклініках також надавалася допомога маленьким пацієнтам, в основному в режимі онлайн, і отримували рекомендації від педіатрів телефоном.

Усі підрозділи КНП "Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є.Карабелеша" ( у тому числі і стаціонар) максимально намагаються перебувати на своєму професійному посту і вчасно та кваліфіковано допомагати херсонцям в отриманні амбулаторної медичної допомоги і лікування.

Як каже генеральний директор медичного закладу Алла Малицька: "Усе під контролем!"

Сьгодні, 8 березня, в полінлініці №1 лікарні Тропіних (Комарова 2) будуть вести прийом черговий сімейний лікар та лікар ендокринолог. Лікарі прийматимуть до 14:00, — повідомляє головний лікар Леонід Ремига.

На базі приймального відділення, дитячого, акушерського відділень та травмопункту цілодобово надаватиметься допомогу по хірургії, педіатрії, травматології, акушерству та генікології, профілю окуліста.