Херсонські нацгвардійці провели навчання з охорони в'язнів

4 года назад 0

Сьогодні в Херсоні у військовій частині 3056 Національної гвардії відбулися заняття з начальниками та помічниками начальників варт з конвоювання, екстрадиції та охорони підсудних. Командири підрозділів та інструктори допомагали бійцям відпрацьовувати практичні навички з прийомів рукопашного бою, володіння штатною зброєю та організації бойової служби варт.
Як зазначив заступник командира військової частини зі служби капітан Олег Ліщишин , такі заняття потрібні не тільки новоприбулим гвардійцям, а й тим хто проходить службу не перший рік: "Таким чином бійці зможуть досягти більшої злагодженості дій. Також, це час, коли військовослужбовці можуть обмінятися досвідом та приділити увагу особистому професійному розвитку".
В рамках зборів, гвардійці повторили тактичні вправи та приділили час заняттям з порядку надання першої домедичної допомоги. Після відпрацювання практичних стрільб зі штатної зброї в тирі, військовослужбовці відвідали судові установи, де зазвичай і відбувається бойова служба варт. У приміщенні суду відпрацьовано конвоювання осіб взятих під варту до камер та залів де проводяться судові засідання.
Військова частина 3056 Національної гвардії України