Херсонські студентки поважного віку

3 года назад 0

Насиченим на події став перший місяць нового 2021-2022 навчального року в Університеті третього віку, який створений і друге десятиліття працює як соціальна послуга Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Дніпровської районної у місті Херсоні ради, за підтримки районної ради ветеранів та менторстві працівників бібліотеки-філії № 9 Херсонської ЦБС.
Лише в останній тиждень вересня слухачки Університету відзначили цікавими екскурсіями і зустрічами Всеукраїнський день бібліотек, Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана.
Напередодні Дня ветерана свій 94-ий день народження в колі університетських подруг відзначила Людмила Олександрівна Кокіна – ветеран війни і праці, відмінниця навчання в Університеті і мудра порадниця для всіх слухачок.
Літературно-музична година "Летять роки у вирій понад нами", підготовлена працівниками бібліотеки-філії №9 до Дня людей похилого віку, надзвичайно схвилювала та нагадала усім присутнім про складні але таки щасливі роки молодості, пам’ятні події минулих літ, про друзів і коханих…

Прес-служба виконавчого комітету Дніпровської районної у м. Херсоні ради