Херсонський драмтеатр запрошує на сеанси музикотерапії

4 года назад 0

За результатами досліджень багатьох науковців, класична музика у живому виконанні позитивно впливає на фізичний та психічний стан людини. У неї не лише знижується рівень артеріального тиску, а й відбуваються позитивні емоційні зміни.
Жива класична музика допомагає позбутися депресивних станів, стресів, переживань і страждань. А деякі дослідники навіть запевняють, що кожен музичний інструмент лікує свій орган. Наприклад, флейта зцілює печінку, серце лікує гітара, а от легені полюбляють арфу.
На сеанси музикотерапії запрошує своїх любих глядачів Херсонський академічний музично-драматичний театр імені Миколи Куліша. Перший прийом відбувся 6 червня на базі «Чумацька криниця» в Олешківському лісі.
Програма під назвою «Музика лісу. Симфонія природи» поєднала в собі вірші, танці та неперевершену гру оркестру. І все це під акомпанемент природи – шелесту дерев, співу птахів, плескоту води.
Режисером програми виступила Катерина Слажнєва. Під магічну суміш музики і чуттєвих танців ти ніби впадаєш у якийсь транс, усі тривоги відступають і ти наповнюєшся теплом.
А потім оркестр грає джаз і тебе охоплює бажання танцювати та веселитись.
А під незвичне виконання народної пісні «Несе Галя воду» легкі нотки суму закрадаються в душу. А що з вами буде, коли ви почуєте хіт гурту «Океану Ельзи» на саксофоні! Або пташиний спів на скрипці…
Описати враження від музики лісу словами важко… Треба самим це відчути!
Тож, записуйтесь на прийом! Вхід по квитках. А найближчий сеанс призначений вже на 11 червня. Олена ПІМЕНОВА Фото автора