Херсонський фігурист посів четверте місце на змаганнях в Естонії

2 месяца назад 0

Єдиний представник України на міжнародних змаганнях Tallink Hotels Cup  Кирило Марсак родом з  Херсона  посів у підсумку високе четверте місце.

Після короткої програми херсонець посідав третє місце, майже довершено виконавши всі елементи програми, але довільна далась йому набагато важче, тому у підсумку він став четвертим.

Золото і срібло між собою розділили японські фігуристи  Као Мура (242.95 балів) та  Нодзому Йошіока (219.98). Бронзову нагороду здобув фінський фігурист  Валттер Віртанен (208.98).

Якщо подивитись на статистику виступу Кирила, то можна побачити, що з семи обов'язкових елементів п'ять отримали додаткові бали від суддів. Також Кирилу вдалось блискуче виконати каскад із двох потрійних стрибків. Але вже у довільній програмі, де елементів значно більше, чотири були невдалі: стрибок у чотири оберти, каскад стрибків «потрійний лутц — потрійний тулуп», потрійних сальхов і наприкінці — комбіноване обертання. В підсумку 207,52 балів дозволили Кирилу посісти четверту сходинку. Підсумковий результат Кирила Марсака Нагадаємо також, що з 26 лютого до 3 березня триватиме чемпіонат світу з фігурного катання серед юніорів, де Кирило Марсак представлятиме Україну. 

В записі вже є коротка програма Кирила Марсака на змаганнях у Талліні.