Херсонський обласний Центр хокею оголосив закупівлю на хокейний інвентар

7 месяцев назад 0

КП «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ХОКЕЮ» Херсонської обласної ради вчора, 26 вересня, спробувало оголосити закупівлю на хокейний інвентар (ДК 021:2015 37410000-5 Інвентар для спортивних ігор на відкритому повітрі).

Відповідні документи є у відкритому доступі на порталі Prozorro  Очікувана вартість інвентарю, згідно опублікованих документів  1 млн. 755 тисяч 250 гривень з урахуванням ПДВ. Ще о 17:24 замовник очікував пропозицій. Але, вже о 17:27 з'явився новий документ — Протокол відміни відкритих торгів. 

Причина скасування закупівлі — це « скорочення видатків на здійснення закупівлі товарів, робіт і послуг ». У протоколі відміни написано, що « Замовник не зможе закупити Хокейний інвентар (ДК 021:2015 37410000-5 Інвентар для спортивних ігор на відкритому повітрі), у зв’язку із скороченням видатків на проведення цієї закупівлі ». 

Керівництво вказаного комунального підприємства мабуть трохи переплутало нинішній стан в області з мирним. Та вчасно спинилося. Сподіваємось, Херсонська облрада та депутати, які мають контролювати власне підприємство, звернуть на це увагу. І направлять кошти на відновлення Херсонщини чи допомогу ЗСУ, як це роблять всі інші обласні центри у період воєнного стану в країні.