Херсонський школяр став переможцем національного конкурсу

6 месяцев назад 0

Команда національного проєкту з медіаграмотності «Фільтр» оголосила імена десяти переможців національного конкурсу учнівських відеосюжетів «Репортер».

Про це на сайті національного проєкту.

Журі оцінили 50 робіт фіналістів. Вибрати 10 переможців було непросто, адже кожен з учасників створив по-своєму унікальний відеосюжет. Усі 50 фіналістів отримають цінні подарунки за свої старання від наших партнерів ПРООН в Україні» – йдеться у повідомленні.
У відеосюжетах підлітки, зокрема, розповідають про незламність українців у війні, відомих культурних особистостей свого краю.

Серед переможців — десятикласник з Херсона  Костянтин Кльова . У своєму сюжеті «Як це — вижити попри все?» розповів про  херсонку  Мілану Жданову , яка пережила обстріли, окупацію, затоплення будинку, загибель чоловіка, та попри все вірить у перемогу.Національний конкурс «Репортер» реалізовується національним проєктом з медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної політики за підтримки ПРООН в Україні та фінансування уряду Японії.  Переможець національного конкурсу з медіаграмотності Костянтин Кльова. Фото: ютуб-канал