Як херсонці ставляться до реконструкції міської набережної на проспекті Ушакова

2 года назад 0

Херсонська набережна на проспекті Ушакова – одне з найулюбленіших місць відпочинку городян та гостей міста.
Ще у травні цього року виконком міськради звернувся до міністра інфраструктури України, голови Фонду державного майна України та в.о. голови ДП "Адміністрація морських портів України" щодо можливості розширення міської набережної на вул. Ушакова.
Звернення було підготовлено внаслідок спільної роботи представників Херсонської міської ради та депутата ВРУ Павла Павліша, який проводив обговорення цього питання з керівництвом вищезазначених інститутів.
А наприкінці вересня мер Херсона Ігор Колихаєв та Павло Павліш обговорили плани, цілі та потенційні можливості реконструкції набережної.
Видання Любимый Херсон, спільно з ініціативною групою студентів архітекторів, вирішили поцікавитися у самих херсонців, як вони ставляться до планів влади розширити та облагородити набережну, що на даний момент їх не влаштовує, і що вони хотіли б побачити тут після реконструкції.
У ході опитування більшість городян позитивно відреагували на ідею оновлення улюбленого місця для прогулянок, а дехто навіть запропонував власні варіанти модернізації.
Детальніше дивіться у сюжеті:
Любимый Город