Як працюватимуть у Херсонському держуніверситеті в умовах «червоного» рівня епіднебезпеки

3 года назад 0

У зв’язку з введенням в Херсонській області «червоного» рівня епідемічної небезпеки у Херсонському державному університеті вводяться певні обмеження.
Відсьогодні, 18 жовтня, студенти зможуть потрапити до університету лише за наявності студентського квитка, а викладачі та співробітники – за сертифікатами, довідками про повну вакцинацію. Або тестами, що підтверджують відсутність захворювання на Сovid-19. Вхід до Херсонського державного університету сторонніми особами заборонено!
Звертаємо увагу, що освітній процес відбувається у ХДУ в звичному режимі з дотриманням усіх протиепідемічних заходів.
"Херсонський державний університет з 18 жовтня працює в звичайному режимі, заняття відбуваються у форматі «face to face» із дотриманням усіх вимог «червоної зони» епідеміологічної небезпеки.
Це результат відповідальної громадянської позиції наших співробітників та повне сприяння у вакцинації з боку адміністрації Херсонської міської клінічної лікарні ім.Є.Є.Карабелеша. Ми за якісну, а не диванну освіту!", — наголосив ректор ХДУ Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.
На сьогодні у медичному центрі Херсонського державного університету вакцинувалися ще 143 співробітники та студенти.На середу, 20 жовтня, записалися ще понад 100 викладачів, співробітників та студентів. 20 жовтня відбудеться нова хвиля вакцинації, до якої долучаться переважно студенти.
Крім того, на базі медичного центру ХДУ мають можливість вакцинуватися родичі викладачів та студентів, аби забезпечити безпечне середовище в освітньому закладі.
Пресцентр ХДУ