Як виглядає окупована Арабатська Стрілка взимку 2024 року

3 месяца назад 0

Арабатська Стрілка – мальовнича коса, що омивається водами Азовського моря, протягом багатьох десятиліть була улюбленим місцем відпочинку для українців. Її піщані пляжі, солоні озера та цілющі грязі дарували людям радість, оздоровлення та незабутні враження. 
Однак з початком повномасштабної війни росії проти України Арабатська Стрілка опинилася під окупацією. Російські війська захопили цю територію, позбавивши українців доступу до їхнього улюбленого курорту. На жаль, новин з цієї території дуже мало. Окупанти не дають людям, які там залишилися, спілкуватися з рідними і друзями, оскільки перетворили цей рай на землі на свою військову базу. Та все ж інколи місцевим мешканцям вдається передавати звістки про себе. Сьогодні редакція «Наше Місто» ділиться зі своїми читачами чудовими світлинами зимової Арабатської Стрілки, які нам передали колеги з .
Українці з сумом та болем згадують про Арабатську Стрілку. Їм боляче від того, що окупанти заволоділи цим шматочком української землі, руйнують його красу та завдають шкоди довкіллю.


Ми віримо, що Арабатська Стрілка знову буде вільною, і мріємо про те, щоб повернутися на цю мальовничу косу, щоб знову відчути радість відпочинку на її лазурному узбережжі.