Жителі окупованого Новотроїцького скаржаться на відсутність води. Гауляйтерка селища тим часом вчергове поїхала у “відрядження” до Росії

2 месяца назад 0

Цивільне населення окупованого лівобережжя Херсонщини все більше відчуває на собі наслідки підриву військами РФ греблі Каховської ГЕС. Ситуація поступово ускладнюється, і жителі все частіше скаржаться на пусті водогони. Зокрема, в Новотроїцькому є люди, які вже понад місяць живуть без централізованого водопостачання, а призначена росіянами місцева влада аргументує кризу “плановими роботами”.

Про це повідомляють кореспонденти  з посиланням на Telegram-канали місцевих колаборантів.

“Шановні жителі Новотроїцького! Будівельна компанія ТОВ “Д.І.П” інформує, що у зв’язку з капітальним ремонтом водопровідних мереж у смт Новотроїцьке можуть бути перебої з водопостачанням”, – перманентно інформують колаборанти місцеве населення. Люди в коментарях пишуть, що ситуація системна, і дехто води в крані не бачив вже дуже давно.Місцеві звертаються зі скаргами до новотроїцької гауляйтерки Євгенії Кузьменко, однак у неї немає на це часу, адже колишня масажистка активно “гастролює” Росією та “підіймає рівень своєї кваліфікації”. Наприклад, під час цієї “водної кризи” Кузьменко була в Казані, а потім поїхала до російського міста Йошкар-Ола, про що не соромлячись інформує своїх підписників у Telegram.Це звичайна ситуація для колаборантки, адже, як зазначають місцеві, більшу частину часу вона проводить не в Новотроїцькому, а на різноманітних “семінарах” в Росії. Наприклад, у січні поточного року Кузьменко вже вчилась керувати окупованою громадою в російському Сахаліні. Як бачимо, проблему з водопостачанням “навчання” Кузьменко вирішити не допомогло.