КАБ упав за кілька метрів від під’їзду — кореспондент про обстріл росіянами Херсону

2 месяца назад 0

Російські окупанти дуже сильно обстрілюють Херсон. Вчора ввечері і сьогодні зранку били цілеспрямовано по житловій забудові.

Про це в етері  повідомив кореспондент у Херсоні Михайло Батрак:

«Херсон зараз обстрілюють дуже сильно і вчора ввечері, і сьогодні зранку били цілеспрямовано по житловій забудові. Постраждала багато багатоповерхівок. Ніхто не загинув, але є поранені».
За його словами, вчора ввечері керованою авіабомбою потрапили біля житлового будинку у Корабельному районі Херсону. Поранення отримала дитина. Мешканців намагаються розселити.

«Пів будинку зараз не придатні для життя, люди звідти самостійно вибираються, а інша половина будинку, то там люди самостійно приймають рішення. Люди деякі поки залишаються там. Місто пропонує евакуацію та тимчасове розміщення у Херсоні. Повітряна тривога на той момент була, КАБ упав за кілька метрів від під’їзду, але пошкодження дуже сильні», – каже Батрак.
Нагадаємо, що 8 березня близько 21:30 російські окупанти вдарили по  керованою авіабомбою, поранений та госпіталізований 7-річний хлопчик. Снаряд влучив поруч із житловим будинком, внаслідок чого у дворі утворилась величезна вирва, а багатоповерхівка зазнала суттєвих руйнувань.