Канадські поліцейські вручили сертифікати колегам з Херсонщини

5 лет назад 0

Сьогодні в тренінговому центрі обласного главку поліції закінчився тренінг «Попередження домашнього насильства». Представники канадської поліцейської місії вручили 24 сертифікати міжнародного зразку працівникам різних підрозділів поліції херсонської області.

Іноземні колеги розробили спеціальний курс для дільничних офіцерів поліції, слідчих та патрульних, який складався з теорії та практики. Під час занять поліцейські розглядали та опрацьовували різні ситуації при спілкуванні з громадянами під час реагування та попередження фактів домашнього насильства.

 

По завершенню навчань учасники склали підсумковий іспит та отримали сертифікати міжнародного зразку.

На заході був присутній начальник управління кадрового забезпечення обласного главку поліції Микола Кучерявий. Він подякував канадським колегам за співпрацю та професійну підготовку працівників поліції Херсонської області.

 

— Я впевнений, що завдяки тісній співпраці з представниками Канадської поліцейської місії наші співробітники напрацюють та будуть використовувати у щоденній роботі всю отриману під час тренінгів інформацію з надання професійної правової допомоги постраждалим від домашнього насильства, — зазначив Микола Кучерявий.

Відділ комунікації поліції Херсонської області