Колаборантка з Херсона евакуювалась на лівий берег і досі отримує гроші від місцевого ОСББ

6 месяцев назад 0

Про протизаконні дії керівниці одного з ОСББ Шуменського мікрорайону в місті Херсон журналісту «Херсонщина за день» розповів військовослужбовець.
—  Смішно бачити і розуміти, що коїться в місті. Великі кошти витрачаються на ремонт укриттів, наче по останній моді. Свавілля у різних структурах. Як приклад, ОСББ за адресою Димитрова, 9. Керівниця ОСББ Саратовська О. М. виїхала. 

Вона — відвертий колаборант і досі отримує заробітну плату за свою начебто роботу в ОСББ. Частина жителів будинку, які перебували в окупації проголосували за перехід по документам і оплаті на рф. Вони переоформили документи згідно законів рф. Є ще кілька будинків, де керівник ОСББ перевів по документах будинки… 

А коли прийшли на обстеження до нашого будинку,то виявилося, що він і так нормальний, і ніяких коштів ми не отримаємо. Бо робили все за власний рахунок, адже хотіли жити в нормальних умовах, —  розповів чоловік.
 
Стосовно колабораціонізму, то військовий не помилився. У Базі зрадників Херсона значиться  такий собі Олександр Вікторович Саратовський. Він чоловік колаборантки Саратовської О. М. 

Раніше працював в Херсонській школі міліції, допрацювався до звання підполковника, пішов на пенсію і влаштувався в Морську академію старшим викладачем кафедри фізичного виховання. Під час окупації отримав російський паспорт і працював на окупаційну владу та закликав інших людей отримувати рос. паспорти.

Разом з дружиною всіляко підтримував росію, але намагався ніде не засвітитись. Перед звільненням Херсона вони евакуювалися на лівий берег.