Компанія екс-очільника Миколаївської ОДА виграла тендер на постачання автомобіля для чиновників Олешківської МВА

8 месяцев назад 0

Відомі результати тендеру на придбання нового автомобіля Renault Duster, який оголосив виконком Олешківської міськради. 

Єдиним учасником торгів та переможцем стала компанія з міста Миколаїв — ТОВ "М Моторс". Саме вона може поставити для олешківських чиновників нову автівку за майже 840 тисяч гривень. Зазначимо, що Олешківський виконком придбає Renault Duster у максимальній комплектації. 

Варто нагадати, що це друга спроба придбати позашляховик для олешківських чиновників. Перший тендер, де було навіть визначено постачальника, було відмінено через скорочення видатків бюджету. І якщо попередній тендер оголошувала Олешківська міська військова адміністрація, то нову закупівлю проводить вже Виконком Олешківської міськради. 

Компанія "М Моторс" належить колишньому очільнику Миколаївської ОДА та брату екс-начальника Поліції Херсонської області Вадиму Мерікову. За даними аналітичної системи "clarity-project.info", загалом фірма Мерікова отримала контрактів в Херсонській області на загальну суму 3,1 млн гривень. 

Договір на придбання автомобіля ще не підписаний. Але за умовами його проекту, який міститься в тендерній документації, авто має бути доставлено в Миколаїв до 15 жовтня. Додамо, що ціна на Renault Duster стартує від 672 тисяч гривень.