Кому в Олешківській громаді жити добре

3 года назад 0

Депутат Олешківської міської ради Павло Потоцький вже не одноразово писав у своїх публікаціях про те, що чиновники Олешківської громади живуть в іншій "паралельній реальності"…
— Податки на нерухомість збільшуються у багато разів, а коштів ні на що не вистачає. Ні на новорічну ялинку в центрі громади, ні на утримання стоматологічної поліклініки, ні на лікарів Олешківської лікарні, ні на культуру, ні на день святкування дня міста Олешки.
Чиновники Олешківської міської ради постійно піаряться як вони героїчно вишукують можливості додаткових надходжень до бюджету громади.
Але як то кажуть все геніальне просте і все просте геніальне. Раджу чиновникам Олешківської громади замість підняття податків та затягування поясів жителям громади, вгамувати свої апетити та апетити наближених осіб і коштів буде вистачати.
На мої запити про заробітні плати керівників комунальних закладів отримав відповіді про їх зарплати. Так от на двох вони отримують близько 50 000 грн на місяць. За пів року роботи один керівник отримав 184 000 грн, а інший 98 000 грн. Багато це чи мало судити вам!