Коронавірус на Херсонщині: вибір за тобою

3 года назад 0

Чергова хвиля COVID – 19 продовжує набирає обертів в Україні. Херсонщина – не є виключенням, наразі стрімко збільшується кількість захворювань на COVID – 19, а разом з тим і рівень госпіталізації.
Відповідно до інформації Міністерства охорони здоров’я рівень госпіталізації в Херсонській області складає на 34,4 %. Наприклад, порівняно з минулим тижнем кількість людей, які перебувають у закладах охорони здоров’я збільшилася на 140 осіб.
Нагадаємо, що з 23 вересня вся Україна знаходиться у «жовтій» зоні епіднебезпеки, відповідно до якої посилюються протиепідемічні заходи.
Разом з тим, Уряд запропонував власникам бізнесу альтернативу. Або дотримуватись цих вимог. Або працювати у звичному режимі за умови, що не менше 80% персоналу вакциновані та 100% відвідувачів вакциновані (достатньо жовтого сертифікату), перехворіли (є довідка, яка діє півроку) чи отримали негативний ПЦР- тест (діє 72 години). У другому випадку залишається лише вимога дотримання маскового режиму та соціальної дистанції.
Тож, вкотре наголошуємо, що вакцинація – єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби та шанс повернутися до звичного для нас життя!
Аби вберегти себе та свою родину від захворювання на COVID – 19 та ускладнень від хвороби й подальшої госпіталізації оберіть один з будь-якого пункту щеплення чи центру масової вакцинації та щепіться від COVID – 19. Вибір за тобою!
Також не забуваймо про дотримання маскового режиму та соціальної дистанції! Зупинимо COVID – 19 разом!
Херсонська обласна рада