Кращі бренди трекінгового взуття

1 год назад 0

На ринку брендового взуття покупець найде гарний вибір трекінгових кросівок — від комфортних моделей для одноденних походів до виробів, призначених для захисту ніг під час перетину важко прохідних місць. Ми готові поділитися з вами своїми спостереженнями та розповімо, на продукцію яких торгових марок дійсно варто звернути увагу.

Види кросівок для трекінгу

Якщо ви любите активний відпочинок, похідні кросівки, безперечно, є важливим елементом вашого спорядження. Фірмові трекінгові кросівки Columbia, Merrell, Salomon та інших виробників поєднують три головні характеристики: комфорт, довговічність та гарні захисні якості. При цьому різні бренди орієнтовані на різні сектори величезного туристичного ринку:

  • не надто тривалі прогулянки за містом у сприятливу погоду;
  • недовгі походи без навантаження;
  • багатоденні походи із навантаженням;
  • альпінізм.

При покупці взуття обов'язково треба враховувати, в яких умовах ви їх будете використовувати. Ми ж зупинимося на взутті, яке чудово показало себе під час трекінгу — не надто довгих походів без навантаження або з помірними навантаженнями.

Рейтинг кращих моделей для трекінгу

ТОП-5 моделей складено на підставі відгуків покупців та оцінок профільних експертів:

  • Кросівки трекінгові Columbia койот (США) популярні у людей, які ведуть активний спосіб життя — туристів, рибалок, мисливців та екстремалів. Моделі практичні та зручні. Підходять для повсякденного носіння та походів на природу. Міцна підошва з глибоким протектором забезпечує гарне зчеплення з різними поверхнями.
  • Французький бренд Salomon пропонує серію X Ultra, вироби якої вражають універсальними характеристиками: ідеальним поєднанням ваги, комфорту, показників зчеплення з поверхнями та амортизації.
  • Кросівки Merrell Moab 3 від американського виробника — похідне взуття, яке відрізняється малою вагою, зручною та м'якою посадкою, високою амортизацією та довговічністю.
  • Трекінгові черевики Asolo (Італія) комплектуються підошвою з високою амортизацією та малюнком протектора проти забивання мокрою землею та глиною. Взуття з натуральної водостійкої шкіри має зручну колодку та стильний дизайн. Є опція швидкого шнурування.
  • Кросівки Meindl від німецького виробника пошиті з міцної шкіри, тому довго не зношуються і не втрачають форму. До плюсів продукції бренду можна віднести малу вагу, пластичну підошву, розширену колодку та посилений задник.

У будь-якій подорожі першорядне значення має правильно підібране взуття. Воно забезпечує комфортність пересування та знижує ризик травматизму. Сподіваємося, що представлений вище огляд кросівок для трекінгу допоможе вам зробити правильний вибір.