Купівля саджанців тюльпанів обернулася для херсонки значною втратою грошей

5 лет назад 0

Упродовж 04 березня до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 506 заяв і повідомлень, серед яких 114 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 138 адміністративних протоколів,  з них 16 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Чаплинське відділення поліції надійшло повідомлення від 48-річної місцевої жительки. Жінка розповіла, що невідома особа з ферми викрала близько 30-ти мішків зерна кукурудзи. За даним фактом проводиться перевірка.

В Генічеський відділ поліції звернулась 55-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що через мережу інтернет невідома особа, шахрайським шляхом під приводом продажу саджанців тюльпанів, заволоділа її грошима в сумі 8100 грн. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 31-річної херсонки. Жінка розповіла, що невідома особа скоїла крадіжку її мобільного телефона. За даним фактом проводиться перевірка.

         Відділ комунікації поліції Херсонської області